Bestuurslid gezocht

In het voorjaar van 2023 zal bestuurslid Franc Bongaerts afscheid nemen. Hij heeft er dan  twee zittingstermijnen opzitten. Hieronder de vacaturetekst voor een opvolger:

Vacature

Stichting Hospice Nieuwe Waterweg Noord (Hospice de Margriet) is een ‘bijna-thuis-huis’ voor bewoners in de laatste fase van hun leven. Samen met de verpleegkundigen, de coördinatoren en onze vrijwilligers staan we onze bewoners en hun mantelzorgers bij in het waardig afscheid nemen van het leven.

Vanwege het einde van de zittingstermijn van een bestuurslid zijn wij op zoek naar een

Bestuurslid      (onbezoldigd, tijdsbesteding gemiddeld  5 uur per maand)

Hij of zij zal samen met andere bestuursleden zoeken/streven naar de juiste bestuurlijke afstand tot het hospice waarbij de medewerkers zich gesteund voelen.

De kandidaat heeft affiniteit met de doelstellingen van de stichting

Het bestuur heeft naast de werkgeverstaak voor de coördinatoren o.a. de taak de visie en de doelstelling, beschreven in het strategisch beleidsplan (zie ook onze website), verder uit te werken.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot de voorzitter, Mw C.M. Segeren, telefoonnummer 06-51951536  en e-mail cmsegeren@gmail.com

Reacties kunnen tot  20-12-2022 worden gestuurd naar hospice De Margriet, Prinses Margrietlaan 15, 3136 AM Vlaardingen ter attentie van het bestuur.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

02-12-2022

Donatie ROTARY

Op vrijdag 2 december kregen wij  namens 4 verschillende Rotaryclubs in de regio Westland en Maassluis een donatie overhandigd van Erik vd Velde .

Deze donatie kwam voort uit de opbrengsten van een oldtimer tourrit die verreden werd op 11 september 2022.

Super leuk dat er ook aan ons werd gedacht!

Heel erg bedankt!

02-12-2022

Nieuwe voorzitter bestuur: Christine Segeren

Op 5 oktober 2022 zal onze alom gewaardeerde voorzitter Ben van der Velde de voorzittershamer overdragen aan zijn opvolger: Christine Segeren. Zij zal zich binnenkort zelf nader bekendmaken.

En natuurlijk nemen we dit jaar nog op een waardige manier afscheid van Ben na 15 jaar DE voortrekker van ons hospice te zijn geweest.

03-10-2022

Jaarverslag 2021

Klik hieronder voor het jaarverslag 2021

Jaarverslag margriet 2021 def.

21-04-2022

Ontspanningsvereniging Marnix doneert € 5000 !!

Het bestuur van de ontspanningsvereniging MARNIX  (Marnixflat, Marnixlaan te Vlaardingen) overhandigde 25 oktober j.l. een cheque van € 5000 aan voorzitter Ben vd Velde.  Aanleiding was minder fraai: namelijk het opheffen van deze vereniging (geenvrijwilligers meer, geen animo).

Zowel de Zonnebloem als Hospice De Margriet mochten het resterend saldo van de vereniging in ontvangst nemen.

Als bestemming wordt gedacht aan nieuwe stoelen en het bewonerssteunfonds.

Wij danken de drie dames (zie foto) die op bezoek waren zeer!!

01-11-2021